Omschrijving:

Al onze vloerdelen worden met zorg bereid. Ons streven is om vloerdelen te maken van een hoogwaardige kwaliteit. Een vloer waar je trots op kan zijn. Een aanwinst voor uw woning.

Via een omschrijving en foto materiaal proberen wij een duidelijk beeld te geven. Wat kunt u kopen en vooral ook verwachten. Wij hopen dat u als klant begrijpt wat u koopt. U koopt vloerdelen van oud, gebruikt hout. Dit houd in dat er oneffenheden in kunnen zitten zoals knoesten, spijkergaatjes en eventuele scheuren. Dit is karakterstiek voor oude vloerdelen.

Werkplaats en bezorgen:

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om eerst langs te komen op de werkplaats. Op deze manier kunt u zelf de vloerdelen bekijken.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Wij bezorgen door heel Nederland. Levering vind plaats tot aan de deur. Wij komen geen flatgebouwen binnen, brengen niets naar boven. Alles word in eerste instantie gelost naast/achter de vervoerswagen. In goed overleg kunnen we het in een schuur leggen of op een ander geschikte plaats. Onze chauffeur heeft ten alle tijde regie over het lossen.

Betalingsbeleid:

Wij hanteren een betalingstermijn van maximaal 5 dagen bij schriftelijke en digitale facturen. Contante betalingen worden altijd bij aflevering van de vloerdelen of op onze werkplaats voldaan.

Bezorgkosten:

Wij rekenen bezorgkosten. Dit word van tevoren met u besproken zodat u niet voor verassingen komt te staan. De hoogte van de bezorgkosten is afhankelijk van de bestemming. Bij een minimale afname van 100m² zijn de bezorgkosten gratis. Wij komen met eigen vervoer ( lange bus ). Dit heeft voor ons grote voordelen maar, ook voor u als klant. Beidde partijen zijn op deze manier niet afhankelijk van derden. Doordat wij met eigen vervoer komen zijn de bezorgkosten hoger dan wat u misschien bent gewend bij pakketdiensten. Hier kunnen wij niet mee concurreren. Ook is de levering vele malen zwaarder in gewicht dan een pakketje. Dat brengt kosten met zich mee.

Retourbeleid:

Mocht u de vloerdelen bij aankomst afkeuren dan brengen wij de bezorgkosten in rekening. Ook bij 100m² afname of hoger brengen wij € 150,- in rekening wanneer u de vloerdelen afkeurd bij aankomst.

Wanneer u als klant de vloerdelen heeft gekocht en in ontvangst neemt hanteren wij een retourbeleid van 14 dagen. U bent verplicht dit in de zelfde conditie te retourneren. Wilt u dat wij de vloerdelen weer ophalen? Wij rekenen hiervoor een vergoeding van € 150,- Uiteraard krijgt de klant het resterend bedrag weer terug.

Acclimatiseren:

Wij raden sterk aan om de vloerdelen die u bij ons koopt eerst te laten acclimatiseren in de ruimte waar het word geplaatst. Op deze manier kan het hout gaan wennen aan de omgeving. Een 24 uurs periode is minimaal gewenst. Hoe langer des te beter. Geacclimatiseerd hout laat zich makkelijker bewerken. Dit kan zeer gunstig zijn voor het leggen van de vloer.

Legservice:

Wij bieden geen legservice aan. Wel geven we graag tips over hoe je het beste een vloer kan leggen. Ons advies is om vloerenleggers te vinden die geduld en kennis hebben bij het leggen van oud hout. Zelf leggen kan ook. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele keuzes die men maakt tijdens het leggen.