Product omschrijving:

Al onze vloerdelen worden met zorg bereid. Ons streven is om vloerdelen te maken van een hoogwaardige kwaliteit. Een vloer waar je trots op kan zijn. Een aanwinst voor uw woning.

Via een product omschrijving en foto materiaal proberen wij een duidelijk beeld te geven. Wat kunt u kopen en vooral verwachten.

Werkplaats en bezorgen:

Echter om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om eerst langs te komen op de werkplaats. Op deze manier kunt u zelf de vloerdelen uitzoeken.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Wij bezorgen door heel Nederland.

Betalingsbeleid:

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen bij schriftelijke en digitale facturen. Contante betalingen zijn altijd bij aflevering van de vloerdelen of op onze werkplaats.

Reserveren:

Wij zijn een kleine onderneming en hebben beperkte opslag mogelijkheden. Het reserveren van vloerdelen gaat in overleg en wij bekijken samen met u of er ruimte is. Wij hanteren hier een simpel en strak beleid in. Wanneer wij vloerdelen voor u gaan reserveren vind er een aanbetaling plaats van 25% van het totale aankoop bedrag. Dit is niet restitueerbaar. Tevens hanteren wij een termijn van 4 weken. Dit is de periode voor hoelang wij de vloerdelen kunnen vasthouden. Na deze periode worden de vloerdelen vrij gegeven voor wederverkoop. De reservering wordt schriftelijk vastgelegd per datum.

Bezorgkosten:

Wij rekenen bezorgkosten. De hoogte hiervan is afhankelijk van de bestemming. Van te voren wordt dit met u afgestemd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Retourbeleid:

Mocht u de vloerdelen bij aankomst afkeuren dan brengen wij de bezorgkosten in rekening die van te voren met u zijn besproken.

Gekochte vloerdelen mogen retour binnen 7 dagen na ontvangst. Wilt u dat wij de vloerdelen weer ophalen? Wij rekenen hiervoor een vergoeding. De hoogte hiervan wordt samen met u besproken.